Falusi vendéglátás Barton - egy elfeledett palóc faluban a magyarlakta Felvidéken...

Főoldal Falusi vendéglátás Vélemények Foglalás TÁBOR Kapcsolat
falusi vendéglátás túrákkal

Kölyökország - tábor a Felvidéken

"Csak a rossz gyerek a jó gyerek" - tartották a régiek.
A parasztházak és a harapható friss levegő adta környezetben, az egészséges mozgás, a kalandok és a magyar lakta Felvidék megismerése az interaktív tábor elsődeleges célja.

Szülőföldünk határok nélkül - falusi vendéglátás

Bart egy elfeledett palóc falu, amelyik a honfoglalás korától mutatja be hagyományait, kurtaszoknyás viseletét, a környék vendégszeretét.
Ideális falusi pihenőhely családoknak, társaságoknak, kiválóan alkalmas munkahelyi tréningek természetközeli megtartásához Budapesttől 65, Párkánytól, Esztergomtól 18 km-re.

A Kárpát-medence északi, zömmel hegyvidéki részét az évszázadok során nevezték Felföldnek, Felsőmagyarországnak, az utóbbi két évszázadban Felvidéknek. Északon a Kárpátok vonulata adja határát, ... tovább>>>
falusi vendéglátás - Terka Ház

Terka néni és Bözsi néni parasztháza

Két eredeti állapotú hosszú parasztház várja a pihenésre vágyókat. A vályogtéglás épületek komfortosságát a szeparált szobák és a felújított fürdőszobák adják. A szobák eredeti jellegét a bútorzat részbeni megtartása adja. A kényelmes ágyak, a friss levegő és a reggeli madárcsicsergés garantálják a pihenést és kikapcsolódást.
falusi vendéglátás cikk

Falusi turizmus...

Hubač Sándor a falusi turizmusban lát kitörési lehetőséget, hiszen a helyi panziókban a Magyarországról rendszeresen érkező vendégeken kívül már svédek és németek is megfordultak...
A Vasárnap című újság cikkjéből...
Falusi vendéglátás cikk: Tovább...

Bart a Kárpát Expressz (MTV1) műsorán

Falusi vendéglátás | Galéria | Kapcsolat
Falusi vendéglátás - egy elfeledett palóc falu békés környezetében.
Corporate member of Habilitás
admin